Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava nu a reușit să se întoarcă cu niciun set câștigat din cea mai lungă deplasare din campionat, de pe terenul grupării Pro Volei Arad. La acest meci contând pentru etapa a IV-a a seriei vest a Diviziei A2, meci jucat la finele săptămânii trecute, formația suceveană s-a prezentat doar cu juniorii, veteranii lipsind din cauza unor probleme medicale.

Chiar dacă un pierdut cu 3-0 (16, 28, 15), tinerii pregătiți de Tudor Orășanu nu s-au făcut de râs pentru că setul al doilea le-a aparținut. După primul set în care nu s-au descurcat, voleibaliștii suceveni au dat o replică mult mai solidă gazdelor având chiar și minge de set. Din păcate norocul a fost de partea arădenilor și ei s-au impus cu 30-28! Setul al treilea nu a mai contat, el fiind cedat de suceveni la 15.

”Din păcate nu am putut alinia la acest meci cel mai bun lot pentru că bătrânii noștri, ca să le zic așa, erau bolnavi. Oricum, pentru tinerii noștri a fost o experiență deosebită. Sunt convins că la meciul următor, cel cu Lapi Dej vom da o replică mult mai consistentă. Participarea noastră la această competiție se datorează unui Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Suceava” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

CSM Suceava: C.Ștreangă, Cazacu, Bortă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Vl.Ștreangă, Răzvan Dănilă și Cosmin Boghian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava