Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a XIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin a fost una cu ghinion pentru CSU Suceava care a pierdut cu 25-34 pe terenul celor de la HC Odorhei.
Formaţia harghiteană a început în forţă întâlnirea cu gruparea suceveană şi în minutul 7 conducea deja cu 4-1. Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au revenit în joc şi s-au apropiat la un singur gol diferenţă pe tabela de marcaj în minutul 11, scor 5-4. Cu chilianul Feucthman în prim plan, gazdele şi-au luat élan pe finalul primei reprise când au condos cu 9-5. Ultimele minute ale primei părţi a jocului au aparţinut sucevenilor şi la pauză scorul era HC Odorhei – CSU Suceava 16-14.
La ieşirea de la vestiare, “studenţii” suceveni au fost de nerecunoscut, harghitenii distanţându-se la 20-14 după doar câteva minute. Oboseala şi-a spus cuvântul în rândul echipei sucevene şi HC Odorhei a învins la final cu 34-25.
CSU Suceava: Spiridon, V. Tcaciuc – Mihai Sandu (6 goluri), Ciubotariu (4 goluri), Panait (4 goluri), Leţu (4 goluri), Eros (3 goluri), Burlacu (1 gol), Petrea (1 gol), Negruşeri (1 gol), Neniţă (1 gol), I. Tcaciuc, Lazurca, Olariu şi Rugaci.
“Am facut o prima repriza buna, in care baietii s-au achitat de sarcini in aparare si am reusit sa inscriem pe faza a doua si pe contraatac. Din pacate insa, dupa pauza nu am mai reusit sa-i mai aniliham pe Kuzmanoszki si Feuchtmann, am inceput slab repriza, am luat patru goluri consecutive si cred ca de acolo s-a rupt jocul, pentru ca era greu sa mai revenim” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava