Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Aşa cum am anticipat de altfel, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultimele zile programul Ligii Naţionale de handbal masculine a fost modificat. Comitetul Director al FR de Handbal a analizat programul campionatului şi ţinând cont de condiţiile meteo, a decis să amâne cu trei zile meciurile etapei a XV-a, programate iniţial să se desfăşoare joi, 30 ianuarie. Astfel, CSU Suceava va evolua abia duminică, 2 februarie, pe formaţiei Politehnica Timişoara, la o oră care va fi anunţată în cel mai scurt timp.
Amânarea le-a picat bine “studenţilor” suceveni.
“Este mai bine aşa pentru noi. Trebuia să disputăm două meciuri în patru zile, interval în care urma să avem o deplasare lungă la Timişoara şi o noapte pierdută pe drum. În aceste condiţii, vor avea timp să se recupereze şi jucătorii cu probleme medicale”, a spus antrenorul sucevean Răzvan Bernicu.
Conform noului program, după meciul de duminică de la Timişoara, echipa suceveană va avea o săptămână la dispoziţie să pregătească următorul joc, cel de pe teren propriu, cu CS Caraş Severin, reprogramat pentru data de 9 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava