MOPAN Suceava

În runda a doua a Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava va avea din nou viață grea pentru că va evolua pe terenul câștigătoarei Challenge Cup, Potaissa Turda. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00. Întâlnirea va fi una ”interesantă” cel puțin pentru Cristian Adomnicăi, suceveanul nostru întors la vatră după ce a contribuit și el la cucerirea trofeului pentru clujeni.
”Sper să fie o zi bună și să ne întoarcem cu puncte de la Turda. Știu că acolo se câștigă greu, dar probabil că este momentul să spargem gheața.
Avem o echipă bună, poate că nu avem relațiile de joc bine puse la punct, însă atunci când și acestea vor fi în regulă vom deranja multă lume. Aici la Suceava totdeauna s-a jucat în viteză și atunci când turația va fi maximă vor veni și punctele” a declarat interul dreapta, Cristian Adomnicăi.
Viitoarea adversară a echipei CSU Suceava a evoluat în prima rundă la Timișoara acolo unde a smuls un egal  după ce a fost condusă la pauză cu cinci goluri diferență.
”E greu să joci pe terenul din Turda de unde puțină lume se întoarce cu puncte. Noi vom încerca să facem ceva bun pentru că suntem în creștere de formă. Nu mai vorbim de jocul cu CSM București și sunt convins că putem produce surpriza” a spus și antrenorul Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava