Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a rămas fără serviciile extremei dreapta Gabriel Cotinghiu. Handbalistul de 29 de ani își va continua cariera în tricoul nou-promovatei Știința Bacău, după ce conducerea echipei sucevene nu a putut să-i satisfacă pretențiile financiare pe care jucătorul le-a ridicat la renegocierea contractului.

“Am rămas cu Olariu și Potera pe acel post, doi jucători în care eu am mare încredere. Mai suntem în discuții cu unii jucători, iar, dacă se va ivi ceva în perioada următoare, în limita bugetului disponibil, ne vom mai acoperi unele posturi”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț.

Gabriel Cotinghiu este al patrulea jucător care părăsește echipa suceveană în pauza de vară, dupa Sebastian Polocoșer, Dușan Sipka și Cristian Tcaciuc.

La capitolul achiziții, CSU Suceava i-a transferat  în intersezon pe portarul Valeriu Erhan (Dunărea Călărași), pivotul Alexandru Ionescu (Știința Bacău), centrul Maxim Oancea (Știința Bacău) și interul dreapta Cristian Adomnicîi, ultimul revenind acasă după șapte sezoane petrecute la Odorhei și Turda.

Cu salariile la zi, după ce Primăria a virat o parte din cea de-a doua tranșă din bugetul promis pe anul în curs, handbaliștii suceveni se vor reuni miercuri 4 iulie în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon competițional.

Trupa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei se va antrena o săptămână în localitate, urmând ca pe data de 12 iulie să plece în Portugalia, unde își va apăra trofeul câștigat anul trecut la Campionatul European Universitar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava