MOPAN Suceava

CSU Suceava a disputat ieri un meci de pregătire cu Poli Iași, componenta seriei est a Diviziei A de handbal masculin. Deși sucevenilor le-au lipsit cel puțin patru jucători de bază, dacă ne gândim la cei care au rămas după ”exodul” din ultima perioadă, ei s-au impus la final cu 40-31. De la echipa antrenată acum de profesorul Petru Ghervan au lipsit Sandu Mihai, Spiridon, Târzioru, Roșu și Olariu.
Prima repriză a fost una echilibrată, ieșenii fiind mai periculoși datorită experienței și incisivității superioare. Gazdele au răspuns printr-un joc în viteză coordonat de Petrea și valorificat în principal de Burlacu.
La pauză CSU Suceava, în actuala componență, a condus pe Poli Iași cu 18-15.
În partea secundă a întâlnirii dintre CSU Suceava și Poli Iași, tonusul gazdelor a fost decisiv. S-a mers cap la cap o perioadă, dar pe final sucevenii au fost mai ”tari” pe picioare și au câștigat cu 40-31.
Pentru CSU Suceava în meciul cu Poli Iași au jucat: Alin Ilii, Șerb (jucător venit de la Sânicolau Mare) – Burlacu (11), Aldica (4), Petrea (9), Dumitraș (6), Negrușeri (3), Stas (Ucraina 1), Matei (Brașov 4), Gramatic (Adjud 2).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava