MOPAN Suceava

În etapa a IV-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava a remizat în deplasare la CSSM Bacău, scor 20-20 (11-9). Meciul a avut două reprize distincte, prima, dominată de gazde care au condus și cu patru goluri diferență, a doua care i-a avut în prim plan pe suceveni.

Partida dintre CSSM Bacău și CSU Suceava a fost una de luptă, fără mari valențe tehnice și spectaculare. S-a ratat foarte mult de ambele părți, edificator fiind și scorul înregistrat și la pauză și la final, fiecare formație marcând practic câte un gol la trei minute. Cel mai bun jucător sucevean a fost portarul V.Tcaciuc, care a apărat senzațional, el fiind completat fericit de Spiridon care a apărat o lovitură de la 7 metri.

”În opinia mea este un rezultat echitabil, dar pozitiv pentru noi. Am jucat mai modest în prima repriză, însă am revenit puternic în cea de-a doua. A fost bine, puteam să și pierdem, Cristi Bursuc egalând la ultima fază de joc, dar am avut și noi momentul nostru în care am ratat atunci când conduceam cu un gol diferență. Îi felicit pe jucători pentru efortul depus și pentru modul în care s-au descurcat în fața publicului băcăuan” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

CSU Suceava: V.Tcaciuc, Spiridon – Aldica (1), Costea (1), Velea (1), Preda (2), Cristian Bursuc (3), Rareș Bursuc (3), Baican (4), Burlacu (5).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava