Runda cu numărul XX a Ligii naţionale de handbal masculin a fost una de „foc” pentru suceveni care au evoluat pe terenul unei contracandidate din play-off, CSM Focşani. Elevii antrenorului Adrian Chiruţ ştiau la ce să se aştepte de la un meci cu vrâncenii, pe terenul acestora duelurile fiind de fiecare dată extrem de aprige.

Din păcate, după un început destul de echilibrat, sucevenii s-au speriat parcă şi după un flux de ratări şi greşeli le-au permis gazdelor să se distanţeze la cinci goluri diferenţă pe tabela de marcaj la pauză, 7-12. „Mângâiaţi” la pauză de tehnicieni, „studenţii” suceveni au arătat altă faţă în repriza secundă.

Cu o apărare solidă şi un atac în viteză, bucovinenii i-au surprins pe adversarii lor şi au revenit în forţă încheind la egalitate, 23-23, partida cu CSM Focşani.
„Am început modest meciul, am jucat reţinut şi acest lucru ne-a costat. Ne-am pregătit exemplar pentru această partidă şi ar fi trebuit să câştigăm. Am muncit mult în repriza secundă, iar băieţii noştri, pe care-i felicit, au arătat ce pot cu adevărat.

Este al nu ştiu câtelea meci în care pot să spun că puteam mai mult, dar nu am reuşit. În orice caz, dacă ne facem jocul nostru putem face faţă oricărui adversar” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

CSU Suceava: Burlacu (6), Târzioru (4), Olariu (4), Ciubotariu (3), Mihai Sandu (3), Cotinghiu (2), Baican (1).
Vineri, de la ora 18.00, CSU va juca pe teren propriu, cu Potaissa Turda.
Etapa a 20-a
Dinamo Bucureşti – CSM Bucureşti 26–25
Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare 30–26
CSM Făgăraş – Dunărea Călăraşi 20–23
Politehnica Iaşi – Politehnica Timişoara 27–31
CSM Focşani 2007 – CSU Suceava 23–23

Din etapa a XX-a a mai rămas de jucat meciul Potaissa Turda–AHC Dobrogea Sud.
HC Odorhei – HC Vaslui 0–10

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava