Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a avut un program infernal în primele trei runde din acest sezon competițional, la fel cum a fost și în ultimele stagiuni. Sucevenii pregătiți de Adrian Chiruț și Iulian Andrei au avut parte de dispute de pomină cu CSM București, Potaissa Turda și Dinamo. De data aceasta, echipa suceveană a scos un singur punct din egalul cu campioana României, Dinamo București.
Egalul, nemeritat pentru bucureșteni, a creat o atmosferă pozitivă în cadrul lotului grupării sucevene în perspectiva duelului cu HC Buzău. Formația buzoiană are un lot deosebit cu jucători cu experiență și o conducere ”specială” formată din ”meseriași” în handbal.
”Ne așteaptă un meci greu la Buzău pentru că ne vom întâlni cu o grupare care dorește să-și apere șansa acasă. Știm că au o combinație interesantă de experiență și tinerețe, dar noi mergem acolo să câștigăm” a spus golgheterul echipei CSU Suceava, Adrian Tîrzioru.
Pentru moment, CSU Suceava are doar un singur punct în clasament, dar, ca și adversara ei, vrea primele trei puncte în campionat dintr-o victorie la fel ca și HC Buzău.
”Fără îndoială ne vom bate cu cei de la HC Buzău. Știm că au o apărare agresivă și masivă, însă noi cred că avem experiența necesară pentru a depăși acest impediment.
La acest meci vom putea conta și pe sprijinul sârbului Lakovici, chiar dacă nu vom putea miza pe Sandu Mihai, accidentat mai grav la gleznă. Trebuie să câștigăm acest meci pentru că avem toate atuurile, liniște financiară, pentru care mulțumim susținătorilor noștri și o creștere de formă în ultimul joc” a fost de părere și antrenorul celor de la CSU Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava