Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează joi, de la ora 18.00, meciul dintre CSU Suceava şi HC Odorhei, care va avea loc în sala LPS. Din nou, gruparea suceveană întâlneşte liderul al zi primului eşalon valoric al handbalului românesc şi din nou doreşte să demonstreze că are valoare.
Lucrurile nu stau aşa de bine în clasament şi CSU Suceava trebuie, în principiu, să elimine o contracandidată care va retrograda. Cea mai „posibilă” şi accesibilă „ţintă” este Pandurii Târgu Jiu.
În acest context, partida dintre CSU Suceava şi HC Odorhei are o valoare „simbolică”. Cei mai tineri şi mai buni jucători suceveni ai momentului, Gabi Burlacu şi Adi Tîrzioru au confirmat faptul că jocul cu harghitenii este unul interesant, dar nu se compară cu disputa cu gorjenii din etapa viitoare.
„Este clar faptul că jucăm din nou cu cea mai tare echipă din campionat. Au o apărare masivă şi un conducător de joc, Kuzmanovski, deosebit de experimentat.
Noi ne vom face pe cât posibil jocul nostru, dar cel mai important meci pentru noi este cel din etapa viitoare cu Pandurii Târgu Jiu” au declarat şi Gabi Burlacu şi Adi Târzioru.
„Am pierdut puncte pe care n-ar fi trebuit în mod normal să le pierdem. Aşa cum am menţionat şi anterior, noi ne vom lupta pentru menţinerea în Liga Naţională până la capăt.
Nu este edificator jocul cu HC Odorhei, dar noi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru duelul cu Pandurii Târgu Jiu” a afirmat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava