Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul acestei săptămâni, CSU Suceava va începe parcursul ei în turneul play-out al Ligii Naționale de handbal masculin. După o tragere la sorți de pomină, sucevenii jucând în primele runde cu ”greii” campionatului, și abia pe sfârșit cu cei de aceiași calibru, elevii antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei, au ajuns totuși într-o poziție acceptabilă în play-out.

Deși și-au făcut planuri de ”mărire”, handbaliștii suceveni, care sunt obișniuț icu lupta, au realizat faptul că se vor bate pentru menținerea în primul eșalon valoric.

”Am ajuns în play-out, sigur nu ne-am dorit să fim aici, dar avem capacitatea să ne luptăm cu cei din această zonă. Regulile sunt simple și nivelul apropiat, în mod cert maramureșenii au pierdut și în acest moment totul este posibil.

Noi avem un colectiv unit și putem să ne luptăm la victorie la fiecare meci. Totuși, primul meci este cel mai important și este esențial pentru noi să începem cu dreptul. Avem o revanșă de luat față de CSM Bacău și vom realiza acest lucru” a decalarat veteranul lotului CSU Suceava, Florin Ciubotariu.

Fiecare punct contează în turneul play-out, diferențele fiind infime între competitoare. CSU Suceava are parte, de acestă dată, de o tragere la sorțI care presupune trei meciuri casă în tur, restul în oglindă, în deplasare.

”Am avut parte de un campionat complicat și imprevizibil. La final, cred că am ajuns acolo unde trebuia să fim. Atât am putut în acest sezon competițional în care ne-am bătut cu toartă lumea, adică cu forțele din handbalul românesc.

Turneul final din play-off este deosebit de important pentru noi deoarece vrem să fim la acest nivel maxim șI meriotăm acest lucru, șI ne vom șI lupta pentru acest scop.

Îi iubim pe suporterii noștri șI îi așteptăm la sala ”Dumitru Berncu” pentru că noi, de fiecare dată vom juca la victorie”a conchis antrenorul Adrian Chiruț.

Clasament play-out
1. Minaur 5 puncte
2. CSU Suceava 4 puncte
3. CSM Făgăraş 3 puncte
4. HC Buzău 2 puncte
5. CSM Bacău 1 punct
6. ”U” Cluj 0 puncte

Programul primei etape din play-out din 6 aprilie:
Minaur Baia Mare-”U” Cluj
CSU Suceava-CSM Bacău
CSM Făgăraş-HC Buzău

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava