Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU Suceava a renunțat la idea de a efectua un cantonament la Vatra Dornei sai Șipoțel și se vor pregăti la nivel local. Motivul principal al acestui fapt este acela că la Suceava jucătorii au posibilități de refacere mai bune și au la dispoziție și o sală pentru antrenamentele tehnico-tactice.
„Am decis să rămânem la Suceava, deoarece avem toate condițiile pentru un cantonament, în primul rând o sală de antrenament și condiții de recuperare după efort la bazinul Universității, dar și de recuperare medicală, în cazul unor mici accidentări ce apar inevitabil în această perioadă mai încărcată din punct de vedere fizic, în care avem câte două antrenamente pe zi. La acestea se mai adaugă și vremea destul de schimbătoare din această perioadă, ce ne-ar fi dat peste cap anumite programe de pregătire în aer liber. De săptămâna viitoare vom începe și meciurile de pregătire, în program având cel puțin 14 partide test la cele patru turnee la care am confirmat prezența”, a explicat antrenorul echipei CS Universitar din Suceava, Răzvan Bernicu.
CSU Suceava a renunțat la serviciile lui Răzvan Dumitraș. Jucătorului în vârstă de 24 de ani i-a fost reziliat contractul cu echipa locală de handbal odată cu venirile lui Maxim Beleaev, Lucian Preda și a sârbului Srdan Gavrilovic, cei trei urmând să acopere din sezonul viitor postul de extremă dreapta a “studenților”. La ultimele antrenamente ale grupării sucevene au mai luat parte Cătălin Costea (Extrem Baia Mare), jucător care a fost declarat în acest an cea mai buna extremă stanga a Campionatului Național de juniori I, dar și un inter stânga în vârstă de 21 de ani din spațiul ex-iugoslav.
Tehnicianul studenților Răzvan Bernicu a precizat că se află în discuții pentru două partide de pregătire pentru săptămâna viitoare, la Suceava cu HC Universitatea Iași sau pe terenul Potaissei Turda.
Pe 31 august, echipa suceveană va evolua la primul din cele patru turnee programate pentru această vară. Timp de două zile, studenții vor evolua la Sighișoara în compania lotului național de juniori, a naționalei universitare a României, din care face parte și Mihai Sandu, dar și a echipei similare a Mexicului, echipe ce se pregătesc pentru mondialele universitare. Tot în acea perioadă, sucevenii au fost invitați la un turneu de pregătire la Dinamo București, dar nu au mai putut onora și această invitație. În perioada 7-9august, Universitatea Suceava va fi gazda Memorialului „Mihai Mironiuc”, competiție la care vor mai fi prezente echipele Dinamo București, HC Vaslui și Steaua București sau CSM Călărași. La o săptămână după, sucevenii merg la Vaslui, unde are loc un puternic turneu la care au fost invitate opt echipe. Universitatea va fi într-o grupă cu gazdele de la HC Vaslui, Minaur Baia Mare și Știința Bacău, în timp ce în grupa cealaltă au fost repartizate echipele Dinamo București, HC Odorhei, Steaua București și Olimpus Chișinău.
Cu o săptămână înaintea începerii noului sezon în Liga Națională, studenții merg la un ultim turneu de pregătire la Bacău, unde pe lângă gazde vor mai participa formațiile CSM Călărași și Dinamo București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava