Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cele mai importante posturi într-o echipă de handbal este cel de pivot. CSU Suceava a avut de-a lungul anilor jucători buni pe acest post, însă în prima parte a campionatului a marcat totuşi puţine goluri din această poziţie. Este adevărat şi faptul că Ion Tcaciuc face bine faza de apărare, dar nu este la fel de mobil pe atac. În ceea ce-i priveşte pe Lăzurcă şi Negruşeri, ei sunt puţin prea mult, respectiv prea puţin “experimentaţi” pentru postul de pivot.

Antrenorul Răzvan Bernicu va încerca să resolve postul de pivot la CSU Suceava prin aducerea un jucător străin.
“Eu unul aş mai avea nevoie cel putin de un pivot de meserie. Este un post pe care suntem încă deficitari şi se vede că jucăm foarte puţin cu pivotul. Aşa am mers tot turul, avem foarte puţine goluri marcate din această poziţie şi nu este un lucru deloc îmbucurător.

Transferuri se mai pot face, însă doar de jucători care nu au mai evoluat în campionatul românesc. Un pivot străin, din discuţiile pe care le-am avut cu 2-3 impresari, nu ar fi deloc ieftin. Costă, dar avem nevoie de ora actuală de un pivot cu experienţă. Cu cât mai repede vom face o nouă asociere cu Primăria şi Consiliul Judeţean, cu atât mai repede vom putea aduce încă cel puţin un jucător”, a spus antrenorul echipei locale de handbal.

Răzvan Bernicu a mai afirmat că aşteaptă turneul de la Călăraşi pentru a se hotărî pe ce jucători se va baza în sezonul de primăvară al Ligii Naţionale. În funcţie de evoluţia în amicalele cu CSM Călăraşi, Dinamo şi Ştiinţa Bacău, tehnicianul sucevean urmează să renunţe la cel putin doi jucători.

“Mi-am făcut o părere despre Daniel Bălan, dar aştept să îl văd şi în turneul de la Călăraşi. El a suferit o mică accidentare, dar până atunci a fost titularul postului de centru la Echipa Naţională de tineret. El este un pic în urmă cu pregătirea, dar este un jucător de viitor şi depinde de el dacă va rămâne la noi sau nu.

La ora asta avem un lot destul de numeros. Roşu încă este la recuperare la Târgu Mureş, iar Panait s-a accidentat la începutul perioadei de pregătire. Vor reveni însă cât de curând amândoi şi va trebui să renunţăm la doi sau chiar trei jucători. Răzvan Leţu este un băiat serios şi muncitor. El a jucat mai puţin în meciurile cu Bacăul şi Odorheiul. La Odorhei a avut câteva minute în care a făcut câteva acţiuni bune, a marcat patru goluri şi a prins încredere pentru ce va urma. De la Marius Bahan aştept mult mai mult pentru că a ajuns la aceeaşi maturitate cu majoritatea componenţilor echipei”, a spus Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava