Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de două zile, la sfârșitul săptămânii trecute, municipiul Suceava a fost gazda turneului pe Euro-Regiunea RO 1 a Campionatului Naţional de juniori IV, o competiţie ce a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Suceava alături de Clubul Sportiv Universitar Suceava şi Liceul cu Program Sportiv Suceava. Turneul s-a desfăşurat pe durata a două zile în sala Dumitru Bernicu şi sala Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”.

În această fază a competiţiei au participat un număr de nouă echipe, trei fiind din Suceava, două de la Clubul Sportiv Universitar, pregătite de antrenorii Vasile Boca şi Daniel Ionasciuc, şi una a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de antrenorul Răzvan Bernicu.

În grupa de la Şcoala „Ion Creangă”, CSU 1 Suceava s-a impus fără probleme în cele patru partide disputate, 30–7 cu CSU II Suceava, 37–16 cu LPS Piatra Neamţ, 35–15 cu Şcoala Gimnazială „George Tutoveanu” din Bârlad, 38–14 cu clubul OK Sport Oneşti, în timp ce din grupa de la LPS Suceava, LPS Vaslui s-a calificat în finala mare, iar gazdele de la Liceul cu Program Sportiv în finala mică, unde elevii lui Răzvan Bernicu au pierdut după loviturile de departajare cu 22–23, dar s-au calificat la turneul semifinal de pe locul IV, ultimul ce ducea mai departe. La fel ca-n grupă, CSU Suceava a câştigat lejer finala mare, 25–10, cu LPS Vaslui şi acest turneu.

„Acest turneu regional este primul oficial al juniorilor IV în acest an. Copiii au arătat poftă de joc şi s-au comportat destul de bine în jocurile disputate. Sperăm să avem o prestanţă bună la turneul semifinal şi să reuşim calificarea în primele 16 echipe din ţară”, a explicat antrenorul echipei CSU Suceava, Vasile Boca, care pregăteşte echipa alături de Daniel Ionasciuc.
CSU Suceava a folosit la acest turneu un lot format din sportivii: Claudio Zaharia, Alexandru Haluca – portari, Codrin Dascălu, Cătălin Mujdei, Andrei Raţă, Emanuel Şerban, Teodor Ilucă, Teodor Moşneagu, Matei Mamciu, Mario Tarnoveţchi, Ionuţ Păşcuţ, Alin Ieremie, Luca Cazac, Iustin Dănilă, Alex Radu, Rareş Ostafe, Daniel Popovici, Tudor Cosoreanu, antrenori: Vasile Boca şi Daniel Ionasciuc.

Sursa foto:www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava