Comenzi MOPAN Suceava

Una din primele echipe sucevene care-și va relua pregătirile în perspectiva părții a doua a sezonului competițional 2015-2016 este cea de handbal masculin, CSU Suceava. Începând de azi, jucătorii vor reveni din vacanță și se vor antrena sub comanda antrenorului Răzvan Bernicu.
La fel ca în fiecare an în perioada de iarnă pregătirea este destul de dură. După obișnuita reacomodare la efort, CSU Suceava se va antrena în regim de semicantonament în localitate, pentru ca apoi să dispute câteva meciuri amicale tari înainte de debutul oficial de campionat în 2016 care va avea loc în data de 7 februarie.
La finele turului de campionat, CSU Suceava se află pe locul secund în clasamentul seriei A a Diviziei A de handbal masculin și are șanse mari să încheie pe aceeași poziție și să meargă la barajul de promovare în Liga Națională. Formația suceveană are în bilanț o singură înfrângere, acasă în fața liderului HC Dobrogea Sud și un rezultat de egalitate realizat pe terenul principalei contracandidate la locul doi, CSSM Bacău.
”Avem o perioadă de pregătire destul de scurtă și trebuie să fim în formă pentru că în prima parte a returului vom avea jocul decisiv, în opinia mea, în sala LPS cu CSSM Bacău în 28 februarie în etapa a IV-a.
Totul va depinde de ce buget vom avea în 2016, pentru că la barajul de promovare, la care vom ajunge în mod normal, avem nevoie de o echipă cât mai competitivă. Avem nevoie de câțiva jucători cu mare experiență competițională, sportivi obișnuiți cu partidele decisive, handbaliști care pot face față presiunii” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava