Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a fost “spulberată” de campioana României HCM Constanţa într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Fără Roşu şi Ion Tcaciuc, sucevenii au fost învinşi cu 40-21 (20-11).
Tinerii handbalisti pregatiti de Razvan Bernicu au inceput cu multa ambitie intalnirea de pe malul marii, iar după primele şase minute de la fluierul de start erau în mod surprinzator egalii campioanei, după ce Dumitraş a punctat pentru scorul de 3-3. Gazdele au replicat prin trei goluri consecutive, Petrea reducând din handicap la 7-6. După primul sfert de oră tabela de marcaj arăta scorul de 9-8.
Din acest moment, “marinarii” au făcut legea pe teren, iar pe fondul a două eliminări temporare dictate în tabăra suceveană, au marcat şapte goluri consecutive până în minutul 23. La pauză a fost 20-11 în favoarea gazdelor.
În pofida diferenţei de scor înregistrată după prima repriză, constănţenii şi-au continuat galopul de sănătate şi au câştigat la final cu 40-21. Pentru HCM Constanţa a fost un bun antrenament cu public înaintea meciului pe care îl are de susţinut la finalul săptămînii în Danemarca, în preliminariile Cupei EHF. De partea cealaltă, CSU Suceava a suferit una dintre cele mai dure eşecuri din istoria clubului,  şi este deocamdată “lanterna roşie” a Ligii Naţionale.
HCM Constanţa: Stănescu – Toma (7 goluri), Criciotoiu (7), Sadoveac (6), Csepreghi (6), Şimicu (4), Cutura (3), Stavrositu (2), Angelovski (2), Cristescu (2), Buricea (1).
CSU Suceava: Spiridon, Ilii, V. Tcaciuc – Burlacu (6 goluri), Sandu (3 goluri), Eros (3 goluri), Petrea (3 goluri), Aldica (3 goluri, Dumitraş (2 goluri) şi Lăzurcă (un gol).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava