MOPAN Suceava

CSU Suceava a avut noroc în etapa VIII-a a turneului play-out al Ligii Naționale de handbal masculin. Pentru a mai putea spera la evitarea retrogradării directe, elevii antrenorului Adrian Chiruț aveau nevoie de o victorie a celor de la Minaur Baia Mare în duelul cu CSM Făgăraș, în condițiile unui success normal al sucevenilor la Cluj.
CSU Suceava a câștigat clar la Cluj, dar apoi a avut șansă și maramureșenii i-au învins pe cei de la CSM Făgărașla un gol diferență. În aceste condiții, formația suceveană depinde doar de forța ei pentru a evita retogradarea directă. Pentru a putea realiza acest lucru, CSU Suceava are nevoie de două victorii: prima la Făgăraș, iar cea de-a doua acasă cu HC Buzău. Partida de la Făgăraș va avea loc duminică de la ora 17.00.

U Cluj – CSU Suceava 21-28 (10-11) Arbitri: Adrian Nacu / Adrian Rucoi.
Cluj: V. Coman, Pătrăuș, Niculai – Fodorean 8, Draia 4, Epure 3, Kotai 2, Kereki 1, Dedea 1, Iova 1, Hossu 1, Măcicășan, Gurănescu, Milășan. Antrenor: Ioan Ani-Senocico.
Suceava: Erhan, Andrei – Tîrzioru 10, Burlacu 3, Dragnea 3, Olariu 3, Ciubotariu 2, Costea 2, Baican 2, Ionescu 1, Sandu 1, Petrea 1, Golubovic, Șoldănescu, Lakovic, Oancea. Antrenor: Adrian Chiruț.
Minaur conduce în clasament cu 21 de puncte, urmată de Bacău (19), Buzău (17), Făgăraș (15), Suceava (14) și Cluj (0). Etapa viitoare programează două meciuri de foc, ale căror rezultate pot rezolva ecuația retrogradării înainte de ultima rundă. Astfel, dacă Suceava pierde la Făgăraș, iar Buzăul obține măcar un punct acasă cu Minaur, gruparea bucovineană este direct retrogradată. Orice alte rezultate vor lăsa deschisă lupta pentru evitarea penultimului loc, a cărui ocupantă se va decide în ultima etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava