Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava va avea începând cu sezonul 2017/2018 două echipe de handbal masculin în campionatele naţionale de seniori. Pe lângă prima echipă, cea din Liga Naţională, universitarii vor reînfiinţa echipa a doua, care va fi formată din studenţi sau jucători care au terminat recent junioratul şi va juca în Divizia A.

“Am decis să reînfiinţăm echipa a doua pentru a le da o şansă jucătorilor care au terminat junioratul şi nu au prins un transfer la o echipă mare. Nu ne permitem să luam vârfurile de la juniori, dar sunt destui jucători în Suceava şi în zona noastră care nu sunt băgaţi în seamă, dar pot fi şlefuiţi pentru handbalul de performanţă. Avem în lotul nostru destule exemple de jucători care au trecut pe la echipa a doua înainte să facă pasul spre Liga Naţională. Având în vedere că mai toţi jucătorii vor fi studenţi, vom avea costuri aproape infime cu echipa a doua”, a declarat antrenorul celor de la CSU Suceava, Adi Chiruţ, care a precizat că oficialii clubului universitar studiază mai multe variante pentru postul de tehnician al formaţiei secunde.

Cei interesaţi să participe la preselecţia pentru formarea lotului echipei a doua pot primi detalii de la cei doi antrenori la numerele de telefon: 0740/901890 (Adi Chiruţ) sau 0751/056625 (Iulian Andrei).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava