MOPAN Suceava

În conditiile în care la sfârşitul acestei săptămâni este pauză în Liga Naţionala, CSU Suceava şi-a programat trei meciuri amicale în Republica Moldova, acolo unde, pe lângă Olympus Chişinău, va mai înfrunta o echipă din Ucraina şi una din Macedonia.
„Vineri vom pleca în turneu la Chişinău, unde, pe lânga echipa gazdă Olympus, vom mai întâlni o echipa din Ucraina şi una din Macedonia. Sper ca pâna la acest turneu de pregătire să transferăm doi-trei jucători şi să mai vedem ce jucători ne propun cei de la Chişinău. Avem şi acum probleme medicale, Burlacu şi Tîrzioru se resimt după meciul cu Baia Mare şi nu ştiu dacă vor fi apţi pentru acest turneu. Important este să îi integrăm uşor în stilul de joc al nostru pe cei care vor veni, iar săptămâna viitoare să putem pregăti efectiv meciul cu Ştiinţa Bacău”, a precizat antrenorul Răzvan Bernicu.
La finalul turului, CSU Suceava ocupă penultimul loc în Liga Naţională, cu 4 puncte acumulate în 11 partide. În prima etapă a returului, “studenţii” suceveni vor primi vizita vicecampioanei Ştiinţa Bacău, într-un meci programat pe data de 8 decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava