Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava va avea o misiune foarte dificilă în primul tur al Cupei României la handbal masculin, echipa pregătită de Răzvan Bernicu urmând să întâlnească în faza optimilor de finală revelaţia actualului sezon, Potaissa Turda, într-o partidă programată miercuri, 5 martie, cu începere de la orele 17.00, în sala din localitatea prahoveană Brazi.

“Potaissa Turda este favorită în disputa cu formaţia noastră, fiind peste noi atât ca valoare a lotului de jucători, cât şi ca buget. Pentru CSU Suceava, acest meci de Cupă este unul suplimentar care ne prinde bine înaintea play-out-ului. Nu intenţionez să menajez vreun jucător. Este un meci tare şi numai aşa putem creşte în valoare.“ a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Programul optimilor de finala:
Ştiinţa Bacău – Ştiinta II Bacău
Poli Timişoara – Dinamo Bucureşti
Steaua Bucureşti – Victoria Bucureşti
CSM Călăraşi – CSM Bucureşti
HCM Constanţa – Pandurii Târgu Jiu
CSU Suceava – Potaissa Turda
CS Caraş Severin – HC Vaslui
HC Odorhei – Minaur Baia Mare

În cazul în care va trece de Potaissa Turda, echipa suceveană ar întâlni în faza sferturilor de finală învingătoarea meciului dintre campioana HCM Constanţa şi Pandurii Târgu Jiu.

De puţină vreme şi odată cu schimbarea conducerii la nivelul FRH a apărut o idee care ar putea face ca echipa locală de handbal CSU Suceava să scape de retrogradare mai uşor decât se aştepta. În cadrul unei şedinte ce a avut de curând la sediul Federaţiei Române de Handbal, majoritatea cluburilor Liga Naţionala, printre care şi CSU Suceava, şi-au dat acordul de principiu ca din sezonul viitor să se revină la un sistem cu 14 echipe în primul eşalon valoric. Această propunere urmează să fie validată în urmatoarea şedinţă a Consiliului de Administaţie, care va lua iî calcul două variante pentru revenirea la vechiul sistem. Concret, fie nu va mai retrograda nicio formaţie la finalul actualului sezon al Ligii Naţionale, fie ultimele două clasate vor disputa meciuri de baraj cu ocupantele locurilor secunde din cele două serii ale Diviziei A.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava