Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava va juca și în sezonul competițional viitor în Liga Națională de handbal masculin. Conducerea formației sucevene a fost anunțată oficial de Federația Română de Handbal că se va alinia din nou la startul campionatului primului eșalon valoric. Acest lucru a fost posibil din cauza faptului că gruparea CS Caraș Severin s-a desființat, echipa suceveană retrogradând la finalul sezonului precedent.
Sucevenii au trimis o adresă către federație prin care solicită înscrierea în Liga Națională, iar la începutul acestei săptămâni echipa universitară va intra la tragerea la sorți pentru definitivarea ordinii meciurilor din tur și retur.
„Am fost înștiințați oficial de federație că vom juca în Liga Națională și-n sezonul care urmează, în locul celor de la CS Caraș-Severin, echipă ce s-a desființat și a anunțat FRH-ul că nu se înscrie. Ne bucurăm că vom continua în primul eșalon, mai ales pentru suporterii noștri, care vor avea ocazia să urmărească din nou handbal de calitate la Suceava. Sperăm să finalizăm cât mai repede discuțiile cu jucătorii pe care vrem să-i aducem sau cu cei pe care vrem să-i păstrăm, astfel încât să ne completăm lotul și să avem toți jucătorii la pregătire”, a declarat antrenorul sucevenilor, Răzvan Bernicu.
Tehnicianul sucevean a mai adăugat că se află în discuții avansate cu mai mulți jucători de Liga Națională, printre ei aflându-se și foști componenți ai echipei, Bogdan Șoldănescu și Cristian Bursuc, ultimul fiind liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Turda pe cale amiabilă.
O altă veste bună pentru echipa Universității din Suceava este posibila revenire la conducerea echipei a fostului antrenor și director tehnic, Petru Ghervan. După foarte mulți ani în care a promovat proiectul de promovare a handbalului sucevean și implicit al echipei universitare, Petru Ghervan a decis în toamna trecută să renunțe la funcția de director tehnic al echipei. Oficialul sucevean ar putea reveni pentru a pune în mod oficial umărul la menținerea în primul eșalon, în funcția de director tehnic sau antrenor.
Până la începerea campionatului, studenții și-au programat un cantonament montan la Mălini sau Gura Humorului, dar și două sau trei turnee de pregătire, primul pe 7 – 9 august la Suceava, mai exact Memorialul „Mihai Mironiuc”, unul la Vaslui în săptămâna imediat următoare și unul cu o săptămână înaintea începerii noului sezon, care este programat să înceapă pe 30 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava