• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În prima etapă a returului Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava va juca sâmbătă, 3 decembrie a.c., de la ora 18.00 pe terenul echipei CSM Făgăraș. După înfrângerea destul de dură de la Timișoara și frământările din interiorul echipei sucevene legate de banii de la Consiliul Local și Primăria Suceava, elevii antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei au ocazia să se redreseze pe terenul ”lanternei roșii”, CSM Făgăraș.
Deși gruparea gazdă a mai prins ceva ”cheag” față de debutul sezonului competițional, totuși sucevenii au prima șansă.
”Trebuie să eliminăm erorile din jocul cu Poli Timișoara și să tratăm cu seriozitate acest meci. Am încredere în jucătorii noștri și în cuvântul domnului primar și sper să câștigăm” adeclarat antrenorul Adi Chiruț.

Etapa a XIV-a a Ligii Naționale programează meciurile:
CSM Făgăraș – CSU Suceava
CSM București – Dunărea Călărași
Potaissa Turda – HC Vaslui
Poli Timișoara – HC Dogrogea Sud
HC Odorhei – HC Adrian Petrea Reșița
CSM Satu Mare – Dinamo
Steaua – CSM Focșani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava