Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va evolua mâine, de la ora 18, pe terenul grupării CSM Bucureşti. Handbaliştii pregătiţi de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu sunt conştienţi că au fost aproape de o mare victorie în prima rundă în faţa celor de la Ştiinţa Bacău, doresc să elimine erorile din această primă rundă şi vor primele puncte din acest sezon competiţional.
„Am făcut o pregătire bună în această săptămână şi pot să spun că suntem în creştere atât ca potenţial individual, dar şi ca grup. Ne aşteaptă un meci dificil în compania unei echipe puternice care are multe nume noi în lot.
Avem şansa noastră la această partidă şi vrem să dovedim că merităm să jucăm în Liga Naţională. Chiar dacă este posibil să nu putem conta nici de această dată pe jucătorii străini, cred că cei care vor intra pe teren se vor descurca” a declarat profesorul Petru Ghervan.
De aceeaşi părere cu antrenorul lor au fost şi trei dintre jucătorii de bază ai grupării CSU Suceava, portarul Vasile Tcaciuc, interul Tiberiu Popovici şi conducătorul de joc Alin Petrea.
„Vom avea ca adversari jucători cu experienţă şi talie. Va fi greu, dar vom încerca să-i depăşim prin viteză şi determinare” a conchis tânărul jucător sucevean Alin Petrea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava