• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Runda a XXIV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru CSU Suceava un meci de o importanţă capitală, poate mai important chiar decât duelul direct cu Pandurii Tg.Jiu. Oaspete în sala LPS, sâmbătă de la ora 12.00, va fi gruparea Steaua Bucureşti, una din contracandidatele directe ale gazdelor în lupta pentru evitarea retrogradării.
Din, tânăra şi neexperimentata grupare suceveană va da piept cu o formaţie în care „veteranii” sunt la putere. Dacă elevii antrenorilor Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu au pierdut greu ultimele trei partide jucate, Steaua a fost surclasată în ultima rundă de CSM Bucureşti pe teren propriu.
„Este un meci foarte important pentru noi şi jucătorii sunt conştienţi că trebuie să se mobilizeze pentru a câştiga. Dacă în ultimele întâlniri am pierdut pe fondul lipsei de experienţă pe final de joc, de această dată este momentul să ne autodepăşim şi să suplinim tinereţea prin determinare.
Vom avea din nou în faţă adevărate „legende” ale handbalului românesc, însă respectul îl vom prezenta după meci, pentru că în teren trebuie să fim ca nişte lei” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:
CSU Suceava – Steaua
Minaur Baia Mare – HC Vaslui
CSM Bucureşti – HCM Constanţa
Dunărea Călăraşi – HC Odorhei
Ştiinţa Bacău – Poli Timişoara
Dinamo – Pandurii Tg.Jiu
Potaissa Turad stă în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava