Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă a sezonului competiţional 2017-2018 a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va evolua sâmbătă pe terenul echipei HC Dobrogea Sud, proaspăta câştigătoare a Supercupei României. Meciul va fi televizat pe TVR2 de la ora 16.00.

Formaţia suceveană nu a făcut transferuri spectaculoase în perioada din intersezon, dar se bazează pe omogenitate şi unitate în campionatul care va începe în acest week-end. În ceea ce priveşte latura financiară, gruparea pregătită de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei este aproape de „flux-ul” normal, dar mai are două runde pentru a fi în grafic.

„Obiectivul nostru din acest an este menţinerea în Liga Naţională. S-a renunţat la visul susţinerii unei formaţii în Divizia A, în care puteau evolua tinerii de perspectivă, însă s-a renunţat din cauza faptului că Ministerul Educaţiei nu a oferit niciun fond la rectificativ pentru nicio formaţie universitară.

Avem echipe de minihandbal şi juniori mici la CSU şi din urmă vor veni jucători. După primele două deplasări din campionat, conform legii, vom putea primi finanţarea pentru sezonul oficial. Ne bazăm pe suporterii noştri, care ne-au fost întotdeauna alături şi sunt convins că vom avea un campionat extrem de dinamic. Abonamentele pentru acest sezon competiţional vor fi de 100 de lei şi sunt disponibile la sediul CSU Suceava” a declarat directorul CSU Suceava, Sorin Raţă.

De la CSU Suceava au plecat Andrei Draghici, Saşa Puljizovic, Cristian Bursuc şi Lucian Preda şi au venit Daniel Bobeica (Ştiinţa Bacău), Mihai Sandu (HC Vaslui) şi Gabriel Cotinghiu (HC Vaslui) şi Alexandru Potera (CSU Galaţi).

„Avem un program foarte dificil în prima parte a campionatului şi trebuie să ne concentrăm la fiecare meci pentru a ne putea atinge obiectivul propus. Omogenitatea lotului va compensa cred subţirimea, ca număr, a lotului echipei noastre. Am verificat aceste lucruri după turneele de pregătire în care au apărut mici accidentări care au dezechilibrat lucrurile.
La fel ca şi în sezonul precedent, ne vom bate la fiecare meci pentru victorie, dar mizăm pe publicul nostru să ne poarte spre succes în partidele de pe teren propriu. Fiecare punct va conta şi suntem pregătiţi să ne luptăm cu orice echipă.

Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava şi primarului Ion Lungu pentru susţinerea constantă şi Universităţii „Ştefan cel Mare” pentru sprijin. Repet, noi vom aborda meciurile la victorie şi ne vom concentra pe jocurile de pe teren propriu” a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava