Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava are moral bun înaintea meciului de mâine din cadrul turneului play-out al Ligii Naționale de handbal masculine. Adversara echipei sucevene, în sala ”Dumitru Bernicu” de la ora 18.00, va fi U Cluj, echipă care nu a adunat niciun punct în acest szon competițional.

”În mod normal ar trebui să fie un meci ușor, dar trebuie să fim concentrați și să ne facem jocul nostru. Este om ocazie deosebită de a ne pregăti pentru partide următoare cu CSM Făgăraș, una decisivă pentru parcursul nostru până la final.

Moralul a revenit la cote bune și nu ne gândim decât la victorie în disputa cu U Cluj” a declarat pivotal Alexandru Ionescu.

După partida de miercuri, 24 aprilie, acasă cu U Cluj, CSU Suceava va juca din nou pe teren propriu cu CSM Făgăraș, joi 2 mai. Pentru elevii antrenorului Adrian Chiruț vor urma apoi două jocuri deosebit de interesante, în deplasare, cu HC Buzău și CSM Bacău.

”Suntem pe o linie ascendentă, nu este o revenire de formă sau așa ceva pentru că este final de campionat, dar a revenit atitudinea în jocul nostru. În mod normal nu există probleme pentru partida cu U Cluj, dar pentru noi este importantă pregătirea disputei cu CSM Făgăraș. Aceste două dispute treebuie să reprezinte șase puncte pentru a aborda cu curaj ultima parte a campionatului.

roblemele fizice de lot sunt legate doar de Petrea șI de Olariu, problemele ”psihice”, fiind mai complicate. Cum din sezonul viitor numărul jucătorilor străini din Liga Națională a României va scădea drastic, prețul tinerilor români și a celor de perspectivăva fi în fierbere.

La echipa noastră avem nouă jucători la final de contract și este greu să rezolvăm toate problemele. Oricum, noi ne aflăm în discuții cu băieții și sperăm să-i păstrăm pe o parte din ei. Este normal ca o parte dintre ei să plece, pentru că au muncit să joace pentru play-off sau alte competiții și pentru că își doresc altceva, dar sperăm ca unii dintre ei să rămână și să lupte până la capăt. Nu va fi deloc ușor, dar dacă vrem să rezistăm în primul eșalon valoric al handbalului românesc, trebuie să investim” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Clasament play-out
1. Minaur Baia Mare    2    1    1    0    61-49    9
2. CSM Bacău    2    2    0    0    46-136 7
3. CSM Făgăraş    2    1    0    1    41-40    6
4. HC Buzău    2    1    0    1    48-38     5
5. CSU Suceava    2    0    1    1    46-52        5
6. ”U” Cluj    2    0    0    2    36-63    0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava