MOPAN Suceava

În urmă cu două etape, sucevenii au avut parte de un meci de 10 puncte, acasă cu Poli Iaşi. Elevii antrenorilor Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei s-au descurcat atunci după o repriză secundă de pomină. După înfrângerea în faţa campioanei Dinamo Bucureşti, pe suceveni îi aşteaptă un nou meci de totul sau nimic în faţa celor de la CSM Focşani. Meciul din cadrul etapei a VII-a dintre CSU Suceava şi CSM Focşani va avea loc joi, de la ora 18.00, în sala „Dumitru Bernicu”.
Cele două grupări se cunosc foarte bine şi întotdeauna în duelurile directe, de la Suceava, jocul a fost pe muchie de cuţit. Şi acum se aşteaptă acelaşi lucru, gazdele mizând din nou pe sprijinul publicului.
„Ne aşteptăm la un meci foarte dificil pentru că cei de la Focşani joacă până la capăt. Ştim că va fi greu, dar noi ne vom dărui total în acest meci.
Avem susţinerea publicului local şi trebuie să câştigăm această partidă. Sunt convins că înainte de startul disputei vom şti exact ce e de făcut” a declarata extrema stângă, Cătălin Costea.
„Pe lângă cei trei accidentaţi pe care-i aveam înaintea jocului cu Dinamo, după, s-a mai adăugat şi entorsa lui Ion Tcaciuc. Pe axul central avem ceva probleme, dar cei care-i vor înlocui pe titulari trebuie să se lupte pentru victorie.
Am primit 250.000 de lei de la Primărie şi Consiliul Local şi mulţumim pentru acest lucru, jucătorii noştri putând acum să umble la bancomat. Avem promisiuni pentru susţinere până la finele acestui an şi contăm pe acest lucru.
Trei puncte din meciul cu CSM Focşani ne pot asigura un moral bun înainte de pauza din campionat de după jocul cu Potaissa Turda din etapa a VIII-a” a afirmat antrenorul principal al CSU Suceava, Adrian Chiruţ.
Etapa a VII-a a Ligii Naţionale programează meciurile:
HC Dobrogea Sud – Potaissa Turda
Poli Timişoara – Poli Iaşi
Minaur Baia Mare – Steaua
CSU Suceava – CSM Focşani
HC Vaslui – HC Odorhei
CSM Bucureşti – Dinamo
Dunărea Călăraşi – CSM Făgăraş

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava