Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a III-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin a programat pentru CSU Suceava disputa cu CSU Târgoviște. Partida se anunța dezechibrată din start mai ales dacă ne gândeam la faptul că dâmbovițenii luaseră 62 de goluri de la CSU Galați.

Așadar, așa cum era de așteptat, gazdele au încercat în acest meci toate formulele de apărare, atac pozițional, contraatac și au folosit întreg lotul de jucători. Meciul nu poate fi comentat dacă menționăm faptul că oaspeții au marcat doar 4 goluri în prima repriză.
Scorul final al ”disputei” dintre CSU Suceava și CSU Târgoviște a fost 51-11 și el nu reprezintă mai nimic oaspeții fiind un fel de parteneri de antrenament. Pentru elevii antrenorului Adrian Chiruț urmează derbiul primei părți a campionatului, în deplasare, la Magnum Botoșani.

„Nu este mai nimic de spus după acest meci. Pentru noi important este meciul din etapa viitoare, de vineri, când vom juca la Botoșani. Cunoaștem echipa oaspete, care e alcătuită din foștii noștri echipieri, știm ce atmosferă ne așteaptă și vrem să câștigăm. Sper să avem și noi parte de susținerea iubitorilor de handbal din Suceava și vom merge la victorie. Dacă dorim să revenim în Liga Națională trebuie să demonstrăm că merităm acest lucru”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

CSU Suceava: Duman, Mihaescu – Pintilei (7 goluri), Burdulea (7 goluri), Lupu (6 goluri), Vizitiu (6 goluri), G. Mihalcea (5 goluri), Tofanel (4), Al. Popa (4), Oancea (3), Sora (3), Tudor (2), Popia (1), Cozorici (1), Leordean (1), Loic (1). Antrenori: Adrian Chirut, Iulian Andrei si Ioan Tcaciuc.

Clasament serie A
1. CSU Suceava 2 2 0 0 81-30 6
2. Magnum Botoșani 2 2 0 0 67-57 6
3. CSU Galați 2 1 0 1 89-50 3
4. Poli Iași 2 0 0 2 84-87 0
5. CSU Târgoviște 3 0 0 3 51-148 0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava