MOPAN Suceava

Click! a aflat cu cât au fost plătiţi concurenţii de la “Exatlon”, după luni de chin în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat show-ul de mare audienţă, de la Kanal D. “Faimoşii” au negociat la sânge, sume mari, în timp ce unii “Războinicii” s-au chinuit, la început, pe doar 700 de lei săptămânal.

Click! a aflat că solista Cream, pe numele ei din buletin Claudia Pavel (33 de ani), ar fi încasat 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care au înţepat-o ţânţarii şi insectele din Republica Dominicană. Cel care i-ar fi negociat contractul ar fi fost chiar prietenul ei, Giani Kiriţă, obişnuit cu astfel de show-uri de aventură. De altfel, ei au format o echipă anul trecut şi la “Fort Boyard”, de la PRO TV. Despre Giani Kiriţă se mai spune că ar fi fost cel mai bine plătit concurent de la “Exatlon”, el rezistând 4 luni în concurs.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cu-cat-au-fost-platiti-concurentii-de-la-exatlon-claudia-pavel-s-umplut-de-bani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava