Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Moss, cunoscută pentru aparențele sale în lumea modei, dar și pe scenă alături de unele dintre cele mai mari fotomodele la nivel internațional, a făcut o decizie incredibilă vizând casa ei din nordul Londrei.

Fotomodelul și-a achiziționat casa din Highgate pentru 11,5 milioane de lire, acum 11 ani, fiind cunoscută pentru petrecerile ei extravagante ce aveau loc în capitala Regatului Unit. Conform Mirror, citat de click.ro, se pare că Moss a reușit să obțină un profit considerabil de 4,25 de milioane de lire sterline pe casa de lângă fosta reședință a lui George Michael. Foarte multe persoane se bucură că aceasta a reușit să-și vândă casa pe care aceasta o deținea în Londra.

Potrivit unei surse a The Sun, „Kate este încântată că a reușit să-și vândă casa din Londra atât de repede. Era sfârșitul unei ere. Dar ea și iubitul ei și-au petrecut pandemia în mediul rural, unde au realizat că ritmul de viață rural le convine mult mai mult decât viața haotică a orașului.”

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cu-cati-bani-si-a-vandut-fotomodelul-kate-moss-410813.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava