Concert pascal
MOPAN Suceava

Rolul de coprezentator nu este lipsit de “surprize” pentru un proiect ca Asia Express, iar Oase a simțit asta pe propria piele. Una din zilele de filmare a avut loc la celebrul Vulcan Pinatubo, un vulcan activ de pe insulele Filipine, a cărui erupție din anul 1991 a fost cea mai puternică erupție a secolului XX.

Oase, cel care a făcut echipă cu CRBL și cu care a câștigat premiul cel mare al sezonului 2, a întâmpinat probleme grave la filmările noului sezon, chiar și din poziția de coprezentator, potrivit click.ro.

“Rolul meu este să le arăt celor de acasă locurile spectaculoase în care noi ajungem și oamenii pe care îi întâlnim în călătoria noastră. Pinatubo nu avea cum să nu fie pe harta Asia Express, așa că am petrecut acolo aproape o zi întreagă, locul este absolut spectaculos. Nu mi-am dat însă seama că soarele e permanent cu ochii pe mine. În Filipine e o căldură pe care mi-e greu să v-o descriu… E foarte, foarte, foarte cald. Pe parcursul filmării, cu toată adrenalina de rigoare (da, am parte de adrenalină și sezonul ăsta, doar că e de un alt fel) nu mi-am dat seama că m-am prăjit la propriu.”, a povestit simpaticul coprezentator, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cu-ce-probleme-se-confrunta-oase-la-asia-express-am-avut-nevoie-de-interventia

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava