Concert pascal
MOPAN Suceava

Au început deja emisiunile noilor grile de programe tv, iar unele vedete au semnat contracte în plus. Click! îţi spune unde ei puteți vedea pe Andi Moisescu, Andra, Smiley, Teo Trandafir, Horia Vîrlan, Alex Constantin, Cosmin Natanticu și pe Costi Diță, mai pe scurt, vedetele care au priză la telespectatori.

Andi Moisescu (45 de ani) va avea trei proiecte: jurat la “Românii au talent”, prezentator la Apropo TV şi va începe un nou sezon din emisiunea “Pe Bune!?”. Cât o privește pe Teo Trandafir (50 de ani), prezintă, la Kanal D, emisiunea ei mai veche, “Teo Show”, alături de Bursucu, dar a primit pe mână și concursul “Vrei să fii miliardar?”, show de cunoştinţe generale, prezentat în trecut de Virgil Ianţu.

Maestrul Horia Virlan (51 de ani) revine la Prima TV cu două producţii interesante: show-ul “Mama mea găteşte mai bine”, care va reveni în curând cu același coprezentator, Valentin Zanfira, dar și “În bucătărie cu Horia”, unde veţi afla secretele de preparare ale unor mâncăruri delicioase.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cu-ei-fac-audiente-posturile-tv-au-prins-si-trei-contracte-la-aceeasi-televiziune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava