MOPAN Suceava

A mai rămas doar o zi până la unul dintre cele mai importante momente ale iubitorilor de sport din Suceava, disputa din şaisprezecimile Cupei României de fotbal dintre Foresta Suceava şi Steaua. Conducerea actuală a grupării sucevene a făcut toate eforturile pentru a putea organiza un astfel de meci pe stadionul „Areni”. Un astfel de moment a fost susţinut de Primăria şi Consiliul Local Suceava şi se doreşte a fi unul de pomină.
„Şi în acest moment se lucrează la pentru ca să putem organiza un meci de nivelul celui cu Steaua. Oricum am spune, gruparea patronată de Gigi Becali este cea mai iubită şi puternică din România.
Nu am discutat cu patronul clubului stelist şi nici cu MM Stoica, pentru că a fost o adevărată „nebunie” pe aici, dar îi aşteptăm cu braţele deschise” a declarat preşedintele grupării sucevene, Dorin Goian.
„Nu trebuie o motivaţie specială pentru jucătorii noştri înainte de acest meci. Şi eu dacă aveam viză de joc aş fi intrat pe teren. Avem şansa a doua clar la disputa cu Steaua, dar sper să ne ridicăm la nivelul lor.
La această dispută putem folosi doar un singur jucător sub 21 de ani şi probabil ne vom prevala de acest lucru. Nu va fi uşor pentru jucătorii noştri care, o parte, nu au evoluat încă în nocturnă, dar ne vom pregăti pentru orice situaţie, inclusiv penaltiuri.
Pentru Suceava ar fi extraordinar să producem surpriza, dar ăn Cupa României se poate întâmpla orice” a spus antrenorul echipei Foresta Suceava, Cristi Popovici.
„Trebuie să spun că intrarea la partida dintre Foresta Suceava şi Steaua de joi 27 octombrie, se va face începând cu ora 19.00, cu două ore şi jumătate înainte de începutul oficial. După întâlnirea cu partenerii noştri din Jandarmerie şi Poliţia Locală s-a convenit că nimeni nu va putea intra la meci cu umbrelă, indiferent de starea vremii.
Ne cerem scuze pentru în faţa celor care nu au reuşit să-şi cumpere bilet, mai ales că toţi cei care au fost la coadă au achiziţionat câte patru bilete.
Sper ca suporterii suceveni şi galeria noastră să se comporte decent pentru că amenzile sunt drastice” a conchis preşedintele Consiliului de Administraţie al Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava