Concert pascal
MOPAN Suceava

Moş Nicolae a venit cu daruri pentru câteva mii de copii din cartierul Burdujeni, la fel cum a făcut-o şi în ultimii ani. Vineri seara, moşul a fost ajutat de co-preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul de Suceava din colegiul nr. 2, Ioan Balan, care împreună cu membrii organizaţiilor liberale de tineret şi de femei au împărţit dulciuri, fructe şi sucuri celor mici veniţi vineri seara să-şi primească darurile.

Acţiunea organizată de liberali a avut loc în faţa sediului PNL din Burdujeni, care este şi sediul cabinetului parlamentar al lui Ioan Balan. Cei mai bucuroşi de această acţiune au fost copii din cartierul Burdujeni, care fie singuri, fie însoţiţi de părinţi sau bunici şi-au aşteptat rândul pentru a primi cadourile de la Moş Nicolae. De altfel, Moş Nicolae, îmbrăcat într-un costum albastru, a venit special pe scena amenajată pentru această acţiune pentru a le aduce celor mici darurile. La îndemnul lui Moş Nicolae, şi în aşteptarea cadourilor, copii au recitat poezii şi au cântat colinde de Crăciun.

Înainte de a le împărţi cadourile, deputatul Ioan Balan le-a făcut o promisiune locuitorilor cartierului Burdujeni, spunându-le că atât timp cât va fi în viaţa publică şi politică, în fiecare an va fi prezent pe 5 sau 6 decembrie în mijlocul lor pentru a le oferi copiilor cadouri de Moş Nicolae. „Suntem din nou aici la Burdujeni în colegiul drag mie, alături de cei mici, de părinţii şi bunicii loc. În fiecare an am fost aici, şi anul acesta trebuia să continuăm tradiţia. Şi vă fac o promisiune. Atât timp cât voi fi în viaţa publică şi politică, în fiecare an pe 5 sau 6 decembrie voi fi aici alături de dumneavoastră şi ne vom bucura împreună de micile noastre cadouri. Vă urez sănătate, sărbători fericite şi Doamne ajută!”, a spus Ioan Balan. Trebuie spus că astfel de acţiuni sunt organizate de Ioan Balan încă din anul 2008, atunci când a câştigat primul mandat de deputat în colegiul uninominal nr. 2.

Ioan Balan a precizat că cei mici sunt aşteptaţi şi astăzi, începând cu ora 17:00, să-şi primească darurile, Moş Nicolae urmând să poposească la sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor, de lângă magazinul Bucovina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava