Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima partidă a sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul grupării Știința București. Elevii profesorului Victor Pancu și-au respectat ”blazonul” și au câștigat clar cu 3-0.
În urma acestui succes clar, formația suceveană și-a asigurat locul secund în clasament, loc care îi permite calificarea în turneul play-off. La această fază a competiției vor participa primele patru clasate în seria est la capătul sezonului regulat, turneul urmând a avea loc probabil la Ploiești la începutul lunii aprilie. Primele două clsate în urma turneului play-off vor juca în barajul de promovare în primul eșalon voleibalistic românesc alături de primele două clasate în urma play-off-ului seriei vest.
”Am făcut un joc bun la București, deși am avut ceva emoții ]n primul set. Mă bucur că am câștigat clar și nu am avut nicio accidentare, suprafața joc de joc a sălii din capitală fiind denivelată.
În opinia mea, am avut o evoluție peste așteptări și posibilități în acest sezon competițional și am reușit să ne clasăm pe locul secund în serie în compania unor echipe puternice. Am promovat și câțiva tineri de perspectivă, Andone, Lupuleasa, Amariei, Tanasă, Mihuț sau Bocancea și sper ca ei să progreseze în continuare.
Am ajuns pe locul doi datorită sprijinului oferit de Primăria și Consiliul Local, Consiliul Județean, CSM Suceava și susținerii primite din partea domnului Eugen Girigan și domnului Dumitru Popescu de la SUCT , tuturor mulțumindu-le pentru posibilitatea de a duce mai departe tradiția voleiului sucevean. Le mulțumesc deasemenea jucătorilor mei, și în special ”veteranilor”, care au demonstrat din nou că au potențial.
Am ajuns la turneul play-off, așa cum ne-am propus, dar din păcate nu avem posibilitatea și capacitatea de a merge mai departe. Important este că nu ne-am făcut de râs și am încercat să promovăm imaginea sportului sucevean” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în meciul cu Știința București au jucat: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Gontariu, Ștefură, Andone, Orășanu, Lupuleasa, Amariei, Tanasă, Mihuț, Bocancea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava