MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur solicită Ministerului Transporturilor repararea drumurilor naționale aflate in județul Suceava, precum și începerea lucrărilor la Drumul Expres  Siret – Suceava – Pașcani și la Autostrada care leagă Moldova de Transilvania. Solicitările au fost făcute printr-o scrisoare adresată ministrului Alexandru Răzvan Cuc.

”Din punct de vedere al dezvoltării rețelelor drumurilor naționale, județul Suceava este vitregit și izolat, populația din zonă fiind nemulțumită că circulația se desfășoară  pe o infrastructură rutieră specifică anilor ’70”

”Având în vedere că drumurile naționale care tranzitează județul Suceava sunt într-o stare avansată de degradare din cauza fenomenelor de îngheț – dezgheț repetate în iarna 2018-2019, vă rugăm să dispuneți în regim de urgență măsurile necesare pentru reabilitarea DN 2, între localitatea Drăgușeni și vama Siret, DN 29 A, între municipiul Suceava și orașul Dorohoi, DN 2E, între localitățile Păltinoasa și Marginea, DN 17, între municipiile Suceava și Vatra Dornei, în vederea desfășurării traficului rutier în depline condiții de siguranță. Din punct de vedere al dezvoltării rețelelor drumurilor naționale, județul Suceava este vitregit și izolat, populația din zonă fiind nemulțumită că circulația se desfășoară  pe o infrastructură rutieră specifică anilor ’70. Suceava fiind un județ turistic, cu  aglomerare de mijloace de transport pe tot parcursul anului, întârzierea construirii unor rute alternative de transport care să preia traficul de pe DN 2, și de pe DN 17, creează inconveniente care prejudiciază mediul economic și provoacă creșterea numărului de accidente cu victime omenești. Ca urmare a acestor aspecte, cu respect, vă rugăm în numele locuitorilor județului Suceava, să demarați lucrările pentru drumul Siret expres DX 5, între Siret – Pașcani și a autostrăzii care leagă Moldova de Ardeal”, spune Flutur în scrisoarea adresată ministrului transporturilor.

Cuc interpelat de Flutur în legătură cu repararea drumurilor naționale, începerea lucrărilor la drumul expres Siret - Suceava - Pașcani și la Autostrada Unirii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava