Concert pascal
MOPAN Suceava

Adjunctul IŞJ Suceava Constantin Cuciureanu îşi ocupă postul şi prin concurs, după ce a promovat, miercuri, examenul susţinut la Ministerul Educaţiei. Profesorul Cuciureanu este singurul candidat din patru judeţe care a trecut de concurs cu bine.

Constantin Cuciurean ocupa funcţia de inspector şcolar general adjunct al IŞJ din toamna anului 2015, cu titlu de interimar, coordonînd departamentul “Descentralizare, management instituţional, dezvoltarea resursei umane”. Postul fusese ocupat până în septembrie 2015 de Cristina Teodorovici, demisă de Minister în urma scandalului transferurilor ilegale la admiterea în clasa a IX-a.

Miercuri, pe 1 iunie, profesorul Cuciureanu a dat examen la sediul Ministerului Educaţiei, unde a susţinut trei probe: evaluarea CV-ului, test grilă şi interviu în faţa comisiei.  Constantin Cuciureanu nu a avut contracandidat. Miercuri au dat concurs şi candidaţii pentru funcţiile vacante de adjunct al IŞJ din judeţele Tulcea, Iaşi şi Satu Mare, însă aceştia nu au promovat examenul. Aşa s-a întîmplat, în aceaşi zi, şi în cazul profesorilor Traian Duminică şi Georgeta Colibaba, care au participat la concursul pentru ocuparea postului vacant de director al CCD Suceava. Cei doi nu au întrunit punctajul minim la testul grilă. Prin urmare, Constantin Mărgineanu rămîne la conducerea instituţiei.

Cuciureanu, adjunct prin concurs la IŞJ, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava