Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul n-a început cu liniște în birourile celor mai importante posturi TV din România. Nu trece o zi fără să aflăm despre o demisie, așa că până în momentul de față s-au adunat 5 nume grele pe listă: Mircea Radu pleacă de la TVR2, Răzvan Ciobanu de la Kanal D, Dan Bittman de la Antena 1, iar Adriana Bahmuțeanu de la Antena Stars. În stand-by stă și Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.

Unii invocă probleme de sănătate, unii, lipsa de timp, alții pur și simplu spun că pleacă la mai bine, nerezistând ofertelor primite de la concurență. Cert este că în spatele declarațiilor frumos ambalate pentru public există mereu și alte motive, cum ar fi nemulțumiri legate de onorariu, probleme legate de audiențele nesatisfăcătoare, rutina, neînțelegerile cu șefii. Finalul lui 2017 ne-a surprins cu vestea, anunțată în premieră de Click!, că Mircea Radu părăsește emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, pe care o prezenta la TVR 2, alături de Marina Almășan.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/culisele-plecarilor-din-tv-bahmu-mircea-radu-razvan-ciobanu-bittman-demisii-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava