MOPAN Suceava

Vestea divorţului Andreei Berecleanu de Andrei Zaharescu cădea ca un trăsnet în rândul apropiaţilor lor în primăvara anului trecut când au făcut acest pas în mare secret. Tot atunci, ştirista începuse să se afişeze la braţul altui bărbat, la fel de cunoscut ca fostul soţ, medicul estetician Constantin Stan, amintește click.ro. După mai bine de un an de relaţie, vedeta nu spune nu unui nou mariaj, dar recunoaşte că se simte bine şi ca iubită fără acte.

„Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, a spus Andreea Berecleanu, citată de Ok! Magazine. Întrebată dacă o oficializare a relaţiei cu actualul partener ar schimba ceva în relaţia lor, ştirista a dat de înţeles, potrivit sursei citate, că i-ar surâde ideea de a îmbrăca rochia de mireasă, însă nu se grăbeşte să facă acest pas.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Andreea Berecleanu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-cucerit-o-constantin-stan-pe-andreea-berecleanu-confesiunea-stiristei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava