Concert pascal
MOPAN Suceava

Solista Irina Loghin (79 de ani) pare a se fi născut în „zodia norocului”. Se bucură şi acum de succes pe plan muzical, are doi copii frumoşi, care îi sunt dragi ca lumina ochilor, şi un soţ iubitor, care a sprijinit-o mereu la greu, în cele peste patru decenii de căsnicie. Click! prezintă povestea lor de dragoste, ca de basm.

Într-o lume nebună, în care vedetele divorţează pe bandă rulantă, solista de muzică populară Irina Loghin şi Ion Cernea (82 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Sunt de peste 40 de ani împreună, şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian (43 de ani ) şi pe Irinuca (40 de ani). Dar, n-a fost dragoste la prima vedere, căci şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu abia după zece ani de tatonări, iar cel care le-a intersectat drumurile a fost nimeni altul decât cântăreţul Benone Sinulescu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO RARE pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/cum-cucerit-o-sotul-pe-irina-loghin-abia-dupa-10-ani-dus-o-la-altar-poze-rare-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava