Concert pascal
MOPAN Suceava

Dispărând o perioadă de pe micile ecrane pentru a se concentra pe creșterea fetiței ei, Victoria, Gabriela Cristea e posibil să își fi pierdut locul ca prezentatoare la emisiuea „Te vreau lângă mine”.

În ultima săptămână, relația dintre vedetă și postul de televiziune Kanad D a devenit din ce în ce mai tensionată. Zvonuri potrivit cărora Gabriela ar fi fost pe deplin înlocuită de Bianca Drăgușanu în emisiunea de divertisment „Te vreau lângă mine” au apărut imediat după ce prezentatoarea tv a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos și difuzată de Antena 1. Este cunoscut faptul că atunci când o persoană are un contract cu o anumită televiziune, rar aceasta acceptă să apară în cadrul unei emisiuni a unui post concurent, notează click.ro.

Conform viva.ro, se vehiculează că Gabriela Cristea ar fi făcut o înțelegere cu Kanal D pentru a reveni pe post începând cu data de 21 ianuarie. Însă după câteva negocieri de ambele părți, acest lucru nu s-a mai întâmplat, dat fiind faptul că Bianca Drăgușanu ocupa deja postul Gabrielei.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-fost-gabriela-cristea-lasata-pe-dinafara-adevarul-despre-conflictul-dintre-ea

Cum a fost Gabriela Cristea lăsată pe dinafară. Adevărul despre conflictul dintre ea și Kanal D, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava