MOPAN Suceava

Sâmbătă și duminică, 27-28 septembrie 2014, au fost 2 zile importante pentru Clubul de Public Speaking şi Leadership Toastmasters Suceava care a avut onoarea de a organiza Conferința Regională de Public Speaking și Leadership, aria H3.

Această conferință a inclus: Concursul Regional de Discursuri Umoristice și 3 traininguri interesante susținute de: Ionuț Breb (“Oamenii din preajma ta zâmbesc sau scrâșnesc din dinți?”și “Effective Evaluation”) și Orlando Petriceanu (“Cum să aduci umor în discursurile tale prin tehnici de actorie”)

Despre traineri:

 

Ionuț Breb este trainer, profesor, consultant și speaker cu experiență în marketing, antreprenoriat și dezvoltare personală. Studiile și certificările formale obținute în domeniul managementului și dreptului au fost dublate de permanenta experiență practică acumulată atât în propria afacere cât și în alte organizații.

Orlando Petriceanu este actor, trainer, regizor cu experienţă, creator al primul teatru de stradă din Bucureşti. De asemenea, este creatorul workshopului „Alter-Ego – contractul dintre speaker şi personaj” prin care poţi să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbit în public utilizând tehnici de actorie.

Cei aproximativ 80 de participanți din sală au râs cu poftă la la Concursul de Discursuri Umoristice unde în cadrul unui regal dedicat umorului au fost prezenţi cei mai buni speakeri ai cluburilor Toastmasters Cluj, Toastmasters Office Depot, Toastmasters Iaşi şi, bineînţeles, Toastmasters Suceava. Miza a fost foarte mare pentru că cei care au câștigat locurile I si II de la fiecare categorie s-au calificat la etapa naţională a Concursului de Discursuri, care va avea loc la București în perioada 10-12 octombrie 2014.

Câștigătorii celor 4 concursuri sunt următorii:

Discursuri pregătite limba română:

  1. Laurențiu Marian

  2. Liza Livan

  3. Gabriela Zboiu

Discursuri improvizate limba română:

  1. Adela Mureșan

  2. Andrei Olariu

  3. Adrian Sălășan

Discursuri pregătite limba engleză

  1. Adela Mureșan

  2. Ovidiu Oltean

  3. Alina Alexandroaie

Discursuri improvizate limba engleză:

  1. Adela Mureșan

  2. Ovidiu Oltean

  3. Emilian Pădurariu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava