MOPAN Suceava

Viciile ascunse îţi pot face viaţa un iad. Este şi cazul lui Victor Slav (39 de ani), care s-a ales cu dosar penal din cauza cosumului de droguri. Recent, prezentatorul Kanal D a fost prins la volan, de poliţişti, după ce fumase cannabis, notează click.ro.

Reprezentanţii Kanal D, unde Victor Slav prezintă emisiunea de weekend ”Îmi place dansul”, nu au dorit deocamdată să comenteze pe marginea acestui subiect, dar este de notorietate faptul că oamenii din conducerea postului nu acceptă derapaje venite din partea propriilor vedete. De exemplu, în 2013, Andreea Mantea a fost dată afară de turci, care n-au fost de acord cu faptul că vedeta lor a apărut la PRO TV când a fost cerută de soţie de Ştefan Stan, câştigător la „Vocea României”. Apoi, şi regretatul Răzvan Ciobanu a fost dat afară în 2018 de la emisiunea „Bravo, ai stil!” când a fost implicat în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-fost-prins-victor-slav-drogat-la-volan-fostul-sot-al-biancai-dragusanu-are

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava