MOPAN Suceava

Deși a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor autohtone, Ramona Bădescu și-a făcut „intrarea” cum trebuie în showbizul românesc, anunțând că mai are puțin și va deveni mămică, la 50 de ani. Vedeta a dat notorietatea din țară pentru o carieră în Italia, unde se pare că l-a găsit și pe tatăl băiețelului pe care îl va aduce în curând pe lume. Situația prin care Ramona a aflat despre sarcină este, însă, una cu adevărat „de poveste”, notează click.ro.

„Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de a deveni mamă. Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii”, a spus Ramona Bădescu pentru Ok!Magazine, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-ramas-ramona-badescu-insarcinata-luasem-hotararea-sa-recurgem-la-fertilizare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava