Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bănică se află într-o vacanţă de vis în Thailanda, de unde le trimite fanilor imagini incendiare cu ea, în costum de baie. Deşi, artista arată senzaţional, s-au găsit şi răutăcioşi care să-i lase comentarii ce îi ridică tensiunea. Unul dintre ele se referă la infidelităţile soţului ei, impresarul Lucian Mitrea, potrivit click.ro.

„Este frumoasă, dar când mă gândesc că soţul ei o înşală. Nu ştiu ce să spun despre o femeie care arată bine şi totuşi este înşelată. Probabil că are şi ea defectele ei. Până la urmă suma viciilor este o constantă”, aşa sună comentariul care i-a ridicat Andreei semne de întrebare. În replică, blonda a lăsat să se înţeleagă că mariajul ei merge ca pe roate, potrivit sursei citate. „Ups, nu ştiam că eşti lângă soţul meu non stop şi stii atât de multe. Să-mi spui şi mie data viitoare…în rest toate bune şi frumoase în viaţa mea”, a scris Andreea Bănică fanului care îi acuză soţul de infidelitate.

Chiar dacă acum sunt căsătoriţi, relaţia dintre Lucian Mitrea şi Andreea Bănică nu a fost întotdeauna roz. La început, cântăreaţa şi impresarul s-au despărţit de mai multe ori, de fiecare dată din cauza infidelităţii bărbatului. Andreea a reuşit să-l convingă pe Lucian să o ia de nevastă după 15 ani de relaţie.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reactionat-andreea-banica-dupa-ce-i-s-spus-ca-sotul-o-insala

Cum a reacţionat Andreea Bănică după ce i s-a spus că soţul o înşală, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava