Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Botezatu a avut prima reacție cu privire la afirmațiile făcute de un invitat al emisiunii Acces Direct care afirmă că fiul lui nu este biologic, iar tatăl acestuia ar fi Cătălin Botezatu. Designerul a vorbit despre aceasta situație și a negat faptul că Alexandru, băiatul în vârstă de 21 de ani, ar fi copilul lui, potrivit sursei citate.

„Dacă ar fi al meu (n.r. tânărul de 21 de ani), mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru. Categoric că nu este adevărat! Dacă el l-a crescut de 21 de ani, dacă s-a născut în prezenţa lui, cum poate să aibă dubii? Soţia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atâţia ani să aştepte chestia asta? Nu există o explicaţie. Foarte mulţi oameni cresc copii nenaturali şi nu e o povară, din contră, dar nu e cazul meu. Acum, repet, nu îl ştiu, nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv”, a declarat Cătălin Botezatu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reactionat-catalin-botezatu-dupa-ce-s-spus-ca-ar-avea-un-copil-secret

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava