• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Emisiunea lui Dragoș Pătraru a fost scoasă din grila TVR, iar fostul prezentator tv a reacționat imediat într-un interviu pentru «Adevărul». Emisiunea «Starea Nației» era prezentată de Dragoș Pătraru de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului, prezentatorul ar fi acuzat că trustul ar avea probleme. Dragoș Pătraru a mărturisit că se va întoarce la tv, deoarece emisiunea își va relua activitatea, potrivit click.ro.

„Pentru că nu au reuşit să ne dea afară, au scos reluarea emisiunii de pe TVR 2, reluare care ajunsese să facă o audienţă mult mai mare decât emisiunea din prime-time. De asemenea, reluarea de la ora 6.00 de pe TVR 1 a fost mutată la 5.30 ca să-i fie limitată audienţa, ceea ce s-a şi întâmplat. Începând cu luna martie, audienţa reluării de dimineaţă a scăzut la jumătate, pentru că nimeni nu se trezeşte la 5.30 să se uite la TVR 1. Astea sunt cele două lovituri pe care le-am primit atunci. Am avertizat asupra intenţiei conducerii TVR şi asupra ordinului politic venit de la PSD. Bineînţeles că oamenii au continuat şi acum în loc de prelungirea automată a contractului, prevăzută dacă ne îndeplinim clauzele de audienţă, ceea ce am făcut, TVR a decis «denunţarea unilaterală» pe motiv că ne-am fi luat de conducerea TVR“, a declarat Dragoș Pătraru despre presiunea pe care TVR o punea asupra lui din partea partidului care se afla la guvernare, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reactionat-dragos-patraru-dupa-ce-fost-dat-afara-de-tvr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava