MOPAN Suceava

Zeci de mii de oameni au ieșit din nou în stradă duminică seara, 26 noiembrie, pentru a protesta împotriva modificărilor abuzive ale Legilor Justiției de către Guvernul Tudose. Chemarea la manifestație a fost auzită sau citită și de vedete, dar nu toate au găsit de cuviință să o onoreze, notează click.ro.

Oana Sârbu (49 de ani) a stârnit aproape un scandal pe o rețea de socializare după ce a fost invitată de un prieten virtual să se alăture protestului. „Oana, te așteptăm în seara asta în Piața Victoriei. Avem nevoie de voi…Asta în cazul în care îți pasă încotro se îndreaptă România!”, a fost mesajul lansat pe Facebook pentru actriță. Răspunsul ei, însă, i-a înfuriat pe internauți, mai scrie sursa citată: „Eu, pentru România am făcut enorm…și numai lucruri frumoase…fac parte dintr-o pătură profesională care trebuia protejată tot mai mult de către voi, cei care vă plângeți acum de cei care au dus țara în acest punct. (…) Și-ncă ceva: eu fac artă și nu politică și mitinguri.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reactionat-oana-sarbu-cand-fost-invitata-la-protest-eu-fac-arta-nu-politica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava