Celebrul solist de muzică populară nu poate trăi fără măria sa, publicul, astfel că are agenda plină de concerte. În interviul pe care l-a acordat reporterilor Click!, Gheorghe Turda (67 de ani) a vorbit despre cartea la care lucrează, despre turneele în străinătate, dar şi despre Lucia, care i-a fost alături la greu.

  •  Click!: Cum staţi cu sănătatea?

Gheorghe Turda: Merg la plimbare în parc destul de des cu doamna mea, Lucia. Ea este femeia puternică din spatele meu, are grijă de mine, se îngrijeşte de sănătatea mea, îmi spune când trebuie să iau la timp tratamentele naturiste, pe care mi le-a recomandant medicul.  Fac sport, am o bicicletă în casă, merg la înot şi la tenis.

  •  Păreţi mult mai tânăr, cum reuşiţi să păcăliţi trecerea anilor?

Nu-mi arăt vârsta şi mă bucur mult că nu am fost niciodată prieten cu băutura, sunt atâtea plăceri ale vieţii de care să te poţi bucura fără să te distrugă, am avut destui prieteni care au fost răpuşi de acest viciu, iar viaţa este atât de importantă încât trebuie să te bucuri de cei din jurul tău şi să nu-i faci să sufere. Nici măcar celebra pălincă de Maramureş nu este prietena mea. I-am făcut reclamă, dar nu m-am atins de ea. Am copii, am nepoţi, trebuie să rămân puternic şi sănătos.

Citește interviul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reusit-gheorghe-turda-sa-fenteze-trecerea-anilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava