Concert pascal
MOPAN Suceava

Cercetările avansate arată că IQ-ul reprezintă doar 20% din succesul copiilor supradotați, în timp ce inteligența emoțională reprezintă 80%

Fundația Dan Voiculescu și revista Psychologies vin în sprijinul părinților și profesorilor din România, cu o nouă conferință WEBDIDACTICA Educațional, care va dezbate rolul inteligenței emoționale în dezvoltarea copiilor supradotați.

Vor fi prezentate intrumente utile pentru părinții și profesorii care lucrează cu astfel de copii, pentru a-i ghida pe calea descoperirii de sine și a-i învăța modalități noi de exprimare și relaționare cu ceilalți.

Tema conferinței este: ”Rolul inteligenței emoționale în dezvoltarea armonioasă a copilului supradotat”.

Conferința va avea loc Miercuri, 7 decembrie, ora 17:00, pe platforma Zoom Webinars.

Inteligența emoțională este abilitatea unei persoane de a-și recunoaște și înțelege propriile emoții, dar și ale celorlalți, folosind informațiile emoționale, pentru a dezvolta și gestiona relații interpersonale, într-un mod empatic și eficient.

Pentru a avea succes în viață, pe lângă abilitățile cognitive de care dispun, copiii supradotați au nevoie să își dezvolte și să își îmbunătățească și abilitățile de relaționare.

”Prin intermediul acestei conferințe ne propunem să arătăm care este rolul inteligenței emoționale în dezvoltarea copiilor supradotați și să prezentăm intrumente utile părinților și profesorilor care lucrează cu astfel de copii, pentru a-i ghida pe calea descoperirii de sine și învăța modalități noi de exprimare și relaționare cu ceilalți”, a declarat psihologul Florentina Negrescu, speaker la conferință.

Conferința este organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Revista PSYCHOLOGIES România, în cadrul programului Conferințele WEBDIDACTICA Educațional și se adresează profesorilor, părinților și celor care își desfășoară activitatea în mediul educațional.

Participarea este GRATUITĂ. Se acordă certificat de participare.

Pentru înscriere, se completează un formular, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava